Mor Hanna

Samla familjen i jul

Julen är på väg med stora steg och snart sitter vi där framför Kalle Anka klockan tre på julafton ännu en gång. Det roligaste med julen är ju dock inte Tjuren Ferdinand, Robin Hood eller Piff och Puff utan det faktum att det är en högtid då hela familjen är samlad.

Familj tillsammans vid julmiddagen

Att tillsammans med hela tjocka släkten sitta runt ett stort bord som dignar av massa god mat på julafton är något av det absolut härligaste som finns. Något som också kan vara är roligt är att hjälpas åt i julköket och färdigställa julskinka, prinskorvar, lax, köttbullar, pajer och allting annat gott som ska finnas på julbordet.

Ett annat bra tips om man vill samla familjen i juletid kan vara att gå på någon trevlig restaurang och äta julbord tillsammans hela familjen. Extra härligt och mysigt blir det ju givetvis om man åker ut till något ställe på landet som till exempel en gästgivaregård eller liknande.

Barn och äldre är kanske de som allra mest uppskattar julen. Av just den anledningen är ett bra tips att se till att ta lite extra hand om gamla mor i jul för att visa att ni verkligen uppskattar att hon finns.

Sorry, the comment form is closed at this time.