Mor Hanna

Bra presenter till nyblivna föräldrar


Känner du någon som precis fått barn eller som kommer få barn inom den närmaste framtiden? Då gissa vi att du letar efter en present till de nyblivna föräldrarna. Oftast är föräldrarna trötta och kan behöva ladda upp med ny energi, vad är då bättre än ätbara presenter som du gjort själv. Oavsett om du bakar en kaka, gör eget godis eller väljer att köpa ätbara saker kommer det uppskattas.

Skapa egna presenter
Att skapa egna presenter är också kul, DIY är väldigt inne just nu. Du kan välja att göra någonting till barnet eller föräldrarna. Om du kan sy eller sticka passar det utmärkt att göra unika bebiskläder och ge bort. Annars kanske du kan tillverka fina ljuslyktor eller göra egna, väldoftande tvålar till föräldrarna. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan göra själv.

Ge bort ett minne
Om du vill ge de nyblivna föräldrarna en minnessak från förlossningen kan du surfa in på Birth Poster Design. Där kan du beställa en birth poster på bebisen i naturlig storlek. De nyblivna föräldrarna kommer att älska att ha sin bebis förevigad på sin vägg. En förstoring på ett fotografi är också en ypperlig present att ge bort, då måste du dock fixa ett foto på bebisen först.

Sorry, the comment form is closed at this time.